Over Danny Vermaas

Persoonlijk

Op 23 juni 1970 werd ik, Danny Vermaas, geboren. Al mijn hele leven ben ik sociaal aangelegd en ga ik graag met mensen om. Plezier hebben in het leven vind ik erg belangrijk, zowel tijdens het werk als thuis bij mijn vrouw Marion, zoon Jesper en dochter Marith. Mijn integere en eerlijke persoonlijkheid gecombineerd met mijn doenersmentaliteit zijn mijn opvallendste karaktereigenschappen. Naast sport (tennis, hardlopen, golf en diverse watersporten zoals duiken en windsurfen) houd ik van fotografie, reizen, muziek, koken en tuinieren.

Zakelijk

Voor een zeer afwisselend klantenbestand verzorg ik (project)management op interim-basis. Mijn mensgerichte karakter helpt mij daarbij. Aantoonbare resultaten boeken is mijn uitgangspunt. Om dit te realiseren ben ik zeer betrokken en ga ik vol enthousiasme op zoek naar oplossingen tijdens mijn duurzame relaties met opdrachtgevers.

Door doelgericht te werken aan duurzame resultaten, haal ik het beste uit het team naar boven. Mijn achtergrond is sales- en projectmanagement in de reclamebranche en milieusector, waarna ik als commercieel manager buitendienst/key-accountmanager actief ben geweest in diverse branches. Daarna heb ik enkele jaren ervaring opgedaan op directieniveau. Daardoor ben ik thuis in alle lagen van een organisatie.

Hoe kan ik u helpen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Publisher