Referenties

Zowel profit als non-profit

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in zowel profit- als non-profitsectoren.
Enkele van mijn opdrachtgevers: Van Gansewinkel, Apollo Vredestein, SKE Kinderopvang, Obimex BV, Online Publisher BV, Mens & Carrière, Aquavisie, Kader BV en Fenix Inkoopservice.

Obimex Van Gansewinkel Online Publisher
Vredestein SKE Kader
Mens & Carriere Aquavisie Fenix

Tevreden opdrachtgevers over Danny Vermaas:

“Danny is open, gedreven en brengt mensen bij elkaar. Hij is met zijn organisatorische kwaliteiten en kennis in staat om projecten tot een succes te maken. Heeft in korte tijd als interim manager onze organisatie en processen helder op zijn netvlies gekregen en hierin de benodigde resultaten voor de lange termijn geboekt. Danny staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik werk naar volle tevredenheid met hem!

Christien Van Wijk, directeur/bestuurder SKE Kinderopvang”


“Als consultant heb ik Danny ingehuurd om een inventarisatie te maken voor nieuwe afzetmogelijkheden in de Benelux. Met zijn kennis van zaken is hij erin geslaagd om een wezenlijke bijdrage te leveren aan ons huidige verkoopproces. Danny is een open en eerlijk persoon die door actief te luisteren snel tot de “kern” van de relatie/klantvraag komt. Hij is zeer punctueel en oprecht betrokken bij het vervolg/opvolging van het project en het salestraject zonder dat dit als dwingend wordt ervaren. Prettige persoonlijkheid en sparringpartner op managementniveau.

Michel Verweg, directeur Obimex BV”


“Ik heb Danny leren kennen als een uitstekende verkoper die inhoudelijke kennis wist te combineren met een zeer prettige persoonlijkheid. Met deze eigenschappen is het niet meer dan logisch dat hij ook als consultant en interim manager uitermate succesvol is.

Rick de Jonge MSc, eigenaar/directeur Fenix Inkoopservice”


“Wij werken met Danny samen en maken gebruik van zijn diensten op het gebied van salescoaching en consultancy. Danny begeleid op een natuurlijke manier onze salesmensen en haalt het beste in hen naar boven. Zijn pragmatische werkwijze resulteert in de gewenste resultaten. De prettige en constructieve manier van communiceren heeft bijgedragen in de gewenste verbetering op zowel persoonlijk als commercieel vlak voor Online Publisher.”“Danny is een betrokken sparringspartner en prettige persoonlijkheid op management niveau.

Carlo Caunter, directeur Green Orange en Online Publisher”